Οι ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Γεωργίου σε Ιδρύματα και Νοσοκομείο Θηβών

Ποιμαντικές επισκέψεις Σεβασμιωτάτου σε Ιδρύματα και Νοσοκομείο Θηβών

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, συνοδευόμενος από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως πανοσ. αρχιμ. π. Γεώργιο Θανάσου και το Διάκονο π. Θεόδωρο Ευταξία, επισκέφθηκε την Ενοριακή Στέγη Γερόντων «Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας» του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυρίου Θηβών. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλους τους γέροντες, που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, τους ευχήθηκε για το νέο έτος και τους μοίρασε δώρα, καθώς και στους εργαζόμενους.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Γηροκομείο της ΟΧΕΚ Θηβών, όπου επισκέφθηκε όλους τους τροφίμους, τους ευχήθηκε και τους μοίρασε δώρα, καθώς και στους εργαζόμενους και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, στους οποίους ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη στο έργο τους.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, παρουσία του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Κατσαγκόλη, και επισκέφθηκε τους ασθενείς σε όλους τους θαλάμους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και γρήγορη ανάρρωση, καθώς και στους εργαζόμενους καλή δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο τους, μοιράζοντας σε όλους δώρα.

Επίσης, την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος επισκέφθηκε τις δομές του ΕΚΕΨΥΕ (ΜΟΛ ΚΑΙ ΔΙΑΣ) στη Λιβαδειά, πρόσφερε δώρα και ευχήθηκε στους τροφίμους και ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή χρονιά και καλή δύναμη στο έργο τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα – Σωματείο “Εστία Μητέρας” στη Λιβαδειά, παρουσία της Προέδρου κ. Χριστίνας Αγγέλου, συνομίλησε με τις γερόντισσες που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, τις πρόσφερε δώρα και ευχήθηκε για το νέο έτος.

imtl.gr

Σχετικά